برنامه اقدام طرح توسعه ورزش همگانی در دانشگاه تهران

طرح توسعه ورزش همگانی در دانشگاه تهران در اجرای مفاد سومین برنامه راهبردی دانشگاه ناظر بر ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه فعالیت‌های ورزشی طراحی و تدوین شده است.

این طرح با هدف توسعه و تقویت فعالیت‌های ورزشی بویژه در حوزه ورزش همگانی، اجرا خواهد شد و اهداف ذیل از اجرای آن مورد نظر می‌باشد:

 همگانی کردن ورزش و جلوگیری از ناهنجاریهای اجتماعی

 مقابله با آسیب‌های روحی، جسمی و روانی دانشجویان

 ترغیب دانشجویان به مشارکت در فعالیت‌های ورزشی و ایجاد شور نشاط در داشگاه

 افزایش سطح آگاهی دانشجویان ازمزایای فعالیت‌های ورزشی

 کمک به شناسایی استعدادهای ورزشی و تقویت تیم‌های ورزشی

 استفاده مناسب از اوقات فراغت دانشجویان

شیوه اجرای طرح عبارت است از برگزاری بازی‌ها و رقابت‌های ورزشی ساده در محیطی شاد و مفرح که طی سال تحصیلی با توجه به علایق دانشجویان و امکانات ورزشی واحدها توسط مسئولین ورزش پردیس‌ها و دانشکده‌ها برگزار می‌شود.

در اولین دوره اجرای این برنامه، تعداد ۵ رشته ورزشی با توجه به امکانات و علاقه دانشجویان اجرا خواهد شد.

ایستگاه‌های ورزشی طرح عبارتند از: پردیس مرکزی، پردیس شمالی ایستگاه‌های ۱ و ۲، کوی دانشگاه

ایستگاه های پردیس مرکزی دانشگاه

ایستگاه های پردیس شمالی دانشگاه(شماره یک)

ایستگاه های پردیس شمالی دانشگاه(شماره 2)

ایستگاه اداره کل امور خوابگاه های دانشگاه

• در پردیس‌های خارج از دانشگاه (پردیس کشاورزی، پردیس فارابی، پردیس ارس، پردیس ابوریحان و پردیس کیش)، مسابقات به صورت مستقل در هر پردیس برگزار می‌شود.
  • -همچنین با توجه به همگانی بودن برنامه، کلیه دانشجویان دانشگاه تهران حق شرکت در تمامی ایستگاه‌ها و تمامی رشته‌ها را دارند.
  • زمان اجرای برنامه‌ها از ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۳:۳۰ می‌باشد.