اطلاعیه تغییر در برنامه امتحانی دروس عمومی

تغییر در برنامه امتحانی دروس عمومی

به اطلاع می‌رساند با توجه به تقویم آموزشی مصوب دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹، برنامه آزمون دروس عمومی نودانشجویان و دانشجویان ورودی‌های ماقبل سال ۱۳۹۹ به شرح جدول زیرخواهد بود. همچنین توجه به نکات زیر ضروری است:

۱- تنظیم زمان‌‌بندی ارائه شده برای دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ (جدول ۲) در سامانه جامع آموزش صرفاً بر عهده دانشکده‌های متولی ارائه دروس (دانشکده ادبیات و علوم انسانی (زبان فارسی)، دانشکده اندیشه و معارف اسلامی (دروس معارف اسلامی) دانشکده زبان و ادبیات خارجی (زبان انگلیسی)، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی (تربیت بدنی، ورزش)) خواهد بود.

۲- آزمون درس زبان فارسی با توجه به شروع دیرهنگام کلاس‌های این درس و همزمان با ورود نودانشجویان، در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ برگزار می‌گردد.

۳- با توجه به ارائه عملی دروس تربیت بدنی و ورزش ۱ قبل از فراگیری ویروس کرونا، آزمونی برای این دروس در تقویم پیش بینی نشده است. چنانچه آزمونی برای این دروس لازم باشد اعلام زمان آزمون و تنظیم آن در سامانه جامع آموزش مطابق با جداول ۱ و۲ بر عهده دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی خواهد بود.