برگزاری مراسم نکوداشت آقای دکتر خدایاری فرد

نشست خبري سومين همايش ملي ورزش و سلامت رواني

نشست خبري سومين همايش ملي ورزش و سلامت رواني با حضور آقاي دكتر هادي بهرامي احسان رئيس همايش و رييس دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي، آقاي دكتر كاظم واعظ موسوي دبير علمي همايش، و آقاي دكتر محمد جوادي پور دبير اجرايي همايش پيرامون سومين همايش ملي ورزش و سلامت رواني که با مساعدت تعدادي از سازمانهاي فعال در عرصه هاي ورزش و سلامت رواني در تاريخ 9 و 10 خرداد ماه سال جاري برگزار می گردد، در روز چهارشنبه 30/2/94 ساعت 13 در محل اتاق شورا دانشكده روانشناسي و علوم تربيتي دانشگاه تهران برگزار گردید.

برای مشاهده عکس ها اینجا کلیک نمایید.

فضا سازی سال نو ( از 16 تا 28اسفند 93)
به مناسبت فرا رسیدن سال نو سفره هفت سینی در بخشی از سالن همکف دانشکده طراحی گردید که مورد استقبال قرار گرفت.

درختکاری در دانشکده
همزمان با هفته درختکاری ، 20 اصله نهال در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی کاشته شد. به پیشنهاد انجمن علمی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی روز دوشنبه 18 اسفند 93 با حضور معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده و شهردار ناحیه3 منطقه2 بیست اصله درخت میوه که اهدایی شهرداری بود با همکاری تعدادی از دانشجویان و کارکنان در فضاهای خالی دانشکده کاشته شد.

بازارچه خود اشتغالی
بنا بر درخواست تعدادی از دانشجویان دانشکده و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی، از 17 تا 19 اسفند بازارچه خود اشتغالی دانشجویان در سالن همکف دانشکده دایر گردید. در این بازارچه محصولاتی همچون ظروف سفالی،کفش، مواد غذایی ، فلش به معرض فروش گذاشته شد.

مراسم شهادت حضرت زهرا
روز چهارشنبه 13 اسفند 93 – بنابر روایتی- مصادف بود با شهادت حضرت زهرا (س) به همین مناسبت مراسمی با حضور نمازگزاران پس از نماز ظهر و عصر در نمازخانه برگزار گردید.در ابتدا آقای دکتر بهرامی نکاتی را در این خصوص اظهار داشتند و در ادامه آقای محمد علی نوری دانشجوی کارشناسی مشاوره اشعاری را در ذکر عزای حضرت زهرا(س) قرائت کردند. در پایان از حضار پذیرایی بعمل آمد.

کارگاه اریگامی
به همت انجمن علمی تکنولوژی آموزشی کارگاه اریگامی ( کار با کاغذ)در 4 اسفند 93برگزار گردید. دربخشی از این کارگاه که در محوطه دانشکده برگزار گردید . شرکت کنندگان در کارگاه، به مناسبت هشتادمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران با کاغذهای رنگی، آرم مربوط به این مناسبت را ساختند.

برای مشاهده عکس ها اینجا کلیک نمایید.

بازارچه خیریه حضرت زینب(س)
هفته اول اسفند93 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی بازارچه ای خیریه در سالن همکف دانشکده برگزار گردید. در این بازارچه انواع مواد غذایی،صنایع دستی و لوازم تزئینی به فروش رسید. درآمد حاصله به عنوان منبع مالی جهت حمایت از نیازمندان تحصیلی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

انتخاب ورزشکار برتر دانشکده

به منظور ترویج بیشتر ورزش ومشارکت اساتید ، کارمندان ودانشجویان دانشکده در برنامه ها وفعالیتهای ورزشی دانشکده برنامه تحت عنوان انتخاب ورزشکار برتر دانشکده ، در سه بخش مذکوربا شرایط ذیل برگزار گردید. شرایط انتخاب ورزشکار برتر دانشکده:
1- شرکت مستمر در برنامه ها وفعالیتهای ورزشی دانشکده
2- داشتن روحیه واخلاق ورزشی وپهلوانی
3- دارا بودن حداقل معدل 16 (مخصوص دانشجویان)
در پایان این برنامه در بخش اساتید ، سرکار خانم دکتر ایروانی (در بخش خانمها) و جناب آقای دکتر کرامتی و جناب آقای دکتر بشارت ،با امتیاز مشترک (در بخش آقایان) به عنوان نفرات برتر شناخته شدند.
در بخش کارمندان ، جناب آقای قاسم بابائی از کارمندان واحد حسابداری ( در بخش آقایان) و سرکار خانم زیبایی از کارمندان واحد کتابخانه (در بخش خانمها) به عنوان ورزشکاران برترمعرفی شدند.
در بخش دانشجویان نیز ، جناب آقای میثم شیرزادی ( در بخش پسران)و سرکار خانم نگار کرمی(در بخش دختران)به عنوان نفرات برتر شناخته شدند.که در پایان برنامه های پیاده روی سلامت از طرف معاون محترم دانشجوئی وفرهنگی سرکار خانم دکتر فردوسی ،لوح وجوایزی به این عزیزان اهدا گردید.

پیاده روی سلامت ویزه دانشجویان

در ادامه اجرای طرح پیاده روی سلامت ، که با هدف ترویج ور زش همگانی و ایجاد روحیه شادابی ونشاط ، برگزار گردید ، برنامه ای به صورت جداگانه برای دانشجویان پسر و دختر ،در روزهای یکشنبه مورخ 3/10/1393 (پسران) ویکشنبه 10/12/1393(دختران) در محوطه دانشکده برگزار گردید.در بخش پسران 41 نفر ودر بخش دختران 75نفر حضور داشتند.درپایان این برنامه ها به 16نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی از طرف ریاست محترم دانشکده و معاونت محترم دانشجوئی وفرهنگی اهداءگردید.

برای مشاهده عکس های پیاده روی خانم های دانشجو اینجا کلیک نمایید.
برای مشاهده عکس های پیاده روی آقایان دانشجو اینجا کلیک نمایید.

لبیک یا رسول الله
پیاده روی سلامت ویژه اساتید وکارمندان

به پاس تکریم مقام شامخ پیامبر بزرگ اسلام حضرت محمد(ص) ،ونیز به مناسبت دهه مبارک فجر برنامه ای با عنوان پیاده روی سلامت در روز چهارشنبه مورخ 8/11/1393 ،با همت معاونت دانشجویی وفرهنگی و همکاری ناحیه 3 شهرداری منطقه 2 با حضور 60 نفر از اساتید وکارمندان محترم دانشکده برگزار گردید. این برنامه پس از ذکر اهداف آن وبا رمز( لبیک یا رسول الله) توسط معاون محترم دانشجویی وفرهنگی ،سرکار خانم دکتر فردوسی شروع گردید. شرکت کنندگان پس از طی مسیر تعیین شده (محوطه دور دانشکده) به تعداد 4 دور ، جهت انجام قرعه کشی واهداء جوایز به داخل زمین چمن حرکت نموده ودر آنجا مستقر شدند.در مراسم قرعه کشی ،حاضران از بیانات ریاست محترم دانشکده ،جناب آقای دکتر بهرامی بهره مند شدند.وپس از آن جوایزی از طرف ریاست محترم دانشکده ، و معاون محترم دانشجویی وفرهنگی ،به قید قرعه به 9 نفر از همکاران واساتید محترم اهدا گردید. این برنامه به منظور ایجا د روحیه شادابی ونشاط وترویج ورزش همگانی برگزار گردید.

معاینات پزشکی

به مناسبت دهه مبارک فجر ، وبا مذاکره با ناحیه 3 شهرداری منطقه 2 ،یک گروه پزشکی برای انجام معایناتی از قبیل : مشاوره دندانپزشکی ، اندازه گیری قند وفشارخون ،مشاوره مامائی ،پزشک عمومی ، در روز چهار شنبه مورخ 15/11/1393از طرف آن واحد به دانشکده اعزام شدند. این برنامه از ساعت 9الی 12روز مذکور وباحضور 70نفر ازاساتید وکارمندان محترم دانشکده برگزار گردید. این اقدام گام کوچکی در جهت پیشگیری وارتقاء سلامت این عزیزان بود.

بازی فکری
معاونت دانشجوئی وفرهنگی ،به مناسبت دهه مبارک فجر اقدام به برپائی ایستگاه بازی فکری در تارخ 21/11/1393 درمحوطه راهروی طبقه همکف دانشکده نمود. این برنامه به منظور ایجاد شادابی ونشاط در دانشجویان ونیز استفاده بهینه از اوقات فراغت آنها صورت گرفت . با توجه به استقبال دانشجویان ، امیداست به صورت مستمر ،در برخی ایام نیمسال تحصیلی جاری برگزارگردد.

آرشیو خبرها